På Lundalogik brenner vi for CRM (Customer Relationship Management). Tilsammen har vi over 400 års samlet erfaring når det gjelder å hjelpe bedrifter over hele Norden med å bli bedre på kundebehandling og med å selge mer til fler.

Plant

CRM?
CRM kan kort og godt oversettes til ”kundepleie”. Vi synes at CRM som begrep best kan beskrives som en måte å…

  • opprette nye kunderelasjoner
  • beholde eksisterende kunderelasjoner
  • fordype kundrelasjoner

Arbeidet med CRM handler om å få både prospekts og eksisterende kunder til å føle seg verdifulle og prioriterte. Det handler ganske enkelt om å behandle dine kunder slik du selv ønsker å bli behandlet. Easy peasy? Nja. Det forenkles selvsagt ved å ha et godt CRM-verktøy for dette.

Et bra CRM-system er den enkleste veien til gode relasjoner
Dersom du bruker ditt CRM-system på riktig måte hjelper det deg ikke bare med å skape og beholde kunder. Du får også all informasjon samlet på en og samme plass. Ingen informasjons-øyer – istedet har alle kolleger en totaloversikt over alle bedriftens relasjoner. Om noen f.eks. slutter, trenger du ikke uroe deg for at dere mister viktig informasjon bare fordi han eller hun tar nye karrièreveier.

Våre systemer hjelper deg, på ordentlig
Det er en hver bedrifts store drøm, men enn så lenge er det en sjelden luksus å ha mengder med kunder som misjonerer for din bedrift og tjenester eller produkter. Tross avansert produktutvikling, dyktige selgere og en gigantisk reklamekonto går det ikke alltid veien. Hvorfor?

På Lundalogik har vi gjort mer enn 5 000 kundeinstallasjoner og tallet øker for hver dag som går. Med vår kunnskap og hjelp kan du unngå tap av tid og kostnadsfeller. Vi hjelper deg med å gjøre innsatser som – faktisk – bærer frukter isteden for å blindt satse enda mer penger på markedsføring eller produktutvikling.

Dyrt og vanskelig?
Dyrt? Neida. Hele poenget med CRM er jo at det skal lønne seg! Test og regn litt på egen hånd med hjelp fra ROI-letten, vår egen ROI-kalkyle.

Vanskelig? Nei, det er det virkelig ikke. Brukervennligheten er vår fremste ledestjerne og våre systemer er enkle, visuelle og intuitive. Les mer om vårt populære CRM-system LIME Easy og test programmet ved å laste ned en gratis demo. Er du mer nysgjerrig på det utrolig fleksible og større systemet LIME Pro kan du lese mer her, eller hvorfor ikke ta en samtale med oss21 61 17 10? Vi forteller gjerne mer.

Vil du vite mer om begrepet CRM?
Siden vi er ildsjeler når det gjelder CRM gar vi selvsagt bygget en hel side gjeldende CRM med ulike tips og triks og en blogg. Surf inn på www.AlltomCRM.se og ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller funderinger!