Trainee hos Lundalogik – verdens kuleste jobb?

Nordic Trainee Program

Vil du jobbe med spennende produkter og smarte kolleger? Om vi i tillegg tilbyr høy trivselsfaktor, innovasjon og mener at det eneste vi tar på alvor er våre kunder – er du fremdeles interessert? Flott!

Søk på traineeprogrammet her!

Hva er Nordic Trainee Program?

Med “Nordic Trainee Program” lover vi deg en unik mulighet til å kickstarte din karriere som nyutdannet. Med en stor mengde opplæring samt utfordrende prosjekter, garanterer vi deg en bratt læringskruve. Du vil få en erfaren kollega som mentor som vil gi deg råd, veiledning og støtte gjennom programmet. Rett og slett en fantastisk start på karrieren din!

Du starter trainee-programmet med fem uker i Lund (vi spanderer tak over hodet). Opplæring og workshops blandes med å følge erfarne kolleger ut på virkeligge oppdrag. Etter dette vil du dra hjem til ditt lokale kontor. Men ikke vær trist; du vil møte resten av trainee-gjengen regelmessig gjennom året, og i januar vil dere møtes for en ny runde med opplæring før det er på tide å prøve deg på egenhånd!

Traine journey
Is it you that we are looking for?

Vi søker deg med:

 • God forretningsforståelse
 • Interesse for teknikk og IT
 • Gode tillitsbyggende ferdigheter
 • Drivkraft, er smart og får ting gjort
 • Mye imot å tape
 • Et ønske om å få arbeide med, og lære av de beste
 • Høy EQ, og lider helst ikke av sceneskrekk
 • Førerkort
 • Glimt i øyet, og ganske ydmyk, til tross for alt over ;)
Søk nå!

Er du en selger, prosjektleder, applikasjonsekspert eller utvikler?

Å vite akkurat hva man skal bli når man blir stor kan være vanskelig. Heldigvis har vårt traineeprogram mange veier å velge mellom. Om du ikke er sikkert på hvilken rolle du ønsker fra starten så kan vi så klart lede deg i riktig retning. Vi har flere tidligere konsulenter som nå er blant våre vasseste selgere. Da var det gøy for oss som rekrutterte å kunne si: “Hva var det vi sa?”.

Salgsekspert

Du jobber som forretningsutvikler, og med hjelp av våre CRM-systemer, hjelper du våre kunder å tjene mer penger. Vi gir deg all opplæring du trenger: produkter, salgsteknikk, salgsprosessen og forhandlingsteknikk. Å være selger hos Lundalogik er en spennende kombinasjon av prosessutvikling og salg!

Prosjektleder

Du jobber med CRM-implementasjon og prosjektledelse, både når det kommer til system og virksomheten. Med stort fokus på prosesser lærer du opp våre kunder i våre CRM-system og følger dem senere på deres CRM-reise. Du vil få en mer teknisk opplæring i våre produkter, så en interesse for teknologi vil være en fordel.

Applikasjonsekspert

Du vil bli en racer til å kode og har ett godt øye for SQL og Visual Studio. Som en applikasjons konsulent vil du jobbe med tilpasninger av ulike slag – alt fra integrasjoner mot andre systemer til kule guider som forenkler hverdagen til kundene våre. Sannsynligvis er du ikke fornøyd med det, men utvikler andre flotte funksjoner som våre kunder kan dra nytte av.

Utvikler

Du vil ikke bare lære deg alt om våre systemer, men også være med å bygge dem! Som en utvikler-trainee vill du lære alt du skulle lært på skolen om test-drevet utvikling, sustainable code, continous integration og enda flere spennende ting. Og ikke bare det – du får være en del av det hyggeligste utviklingsteamet i Norden.

Hvorfor Lundalogik?

På Lundalogik elsker vi CRM! Siden begynnelsen av 90 tallet har vi hjulpet bedrifter med å nå bedre resultater ved hjelp av brukervennlige CRM-løsninger som vi selv utvikler, samt tilbyr konsultasjon og brukerstøtte for. Selv om vi elsker å skryte av at vi har hatt en vekst på 20% per år siden 2000, er vi ganske ydmyke. Leter du etter en arbeidsgiver hvor innovasjon, kundebehandling og “fika” er høyt verdsatt? Hvor glimt i øyet er din mest verdsatte ressurs? Velkommen til Lundalogik!

I dag er vi over 160 kolleger og en av de største CRM-leverandørene i Norden med kontor i både Oslo, Lund, Gøteborg, Stockholm, Helsinki og København.

Fördjupa dina kundrelationer

Er du klar for en jobb du ikke vil gå lei av?

Hvis du har lyst på en jobb hvor du alltid blir presentert nye utfordringer og hvor du vil ha alle muligheter til å utvikle deg og nå dine karrieremål – da har du kommet til riktig sted. Hos Lundalogik vil du:

 • Lære masse uten å måtte bekymre deg for å sitte fast i samme prosjekt i flere måneder.
 • Ha masse ansvar og fleksibilitet. Så lenge du leverer er vi fornøyde!
 • Bli en ekspert på hvordan du kan gjøre bedrifter mer effektive og lønnsomme.
 • Være i stand til å utgjøre en forskjell. Vi elsker nye idéer og har korte beslutningsveier.
 • Arbeide med briljante og dedikerte kolleger hos et selskap som prioriterer innovasjon og “fika” høyt.
 • Arbeide med kunder i alle mulige bransjer, hver eneste dag.
Les mer om Lundalogik

Vår rekrutteringsprosess

Vi har en bedriftskultur som vi er både kjente for og stolte av, så vår rekrutteringsprosess er litt som oss – spesiell. Rekruttering for oss er en gjensidig prosess – du skal finne ut om vi er din framtidige arbeidsgiver, og vi skal finne ut om du er den neste “Lundalogikeren”..

Vi starter selvsagt med å se på din CV. Hvis det ser ut som du er en bra person med de rette ferdighetene, vil vi invitere deg på en speed-date for å bli bedre kjent . Dette er en rekrutteringsmetode som gir oss muligheten til å møte masse herlige mennesker og personligheter. Etter dette er det tid for et case og videre intervjuer. Disse er basert på rollen du har søkt på og gir oss begge en følelse av om du er den rette personen for den aktuelle rollen.

Gjennom hele denne prosessen vil du møte mange “Lundalogikere”. På denne måten vil du få en idé om dette er det rette selskapet for deg og dine fremtidige kolleger. Da vil du vite hva svaret ditt vil være den dagen vi tilbyr deg en jobb. Send din søknad ASAP. Vi ansetter så fort vi finner vår neste “Lundalogiker”. Deadline for å søke er 28 februar 2017.

Trainee recruitment process
Förvalta dina kunder

“Med strålende ferdigheter og en sterk bedriftskultur har Lundalogik bygd en vinnende organisasjon som i dag er markedsledende. Lundalogik er en rollemodell med sin kompetansebaserte tilnærming, hvor man konstant tester nye måter å finne og utvikle de rette ferdighetene.

Kulturen er fylt av troen om at menneskene er de viktigste suksess faktorene, og at alle med driv og engasjement kan utvikles. Lundalogik ser en potensiell stjerne i alle ansatte, og med laget i fokus gir man medarbeiderne ansvaret for Lundalogiks utvikling. Resultatet av Lundalogiks langsiktige arbeidet med kompetanse er en bedrift som preges av stadig vekst og sterk lønnsomhet.”

Motivering Competensumspriset 2015

FAQ

For oss er det viktigste hvem du er. De fleste av våre traineer har en eller annen form for høyere utdanning (Master eller Bachelor grad i relevante felt: BBA/MBA, Informasjonsteknologi, Ingeniør etc.) og kommer rett fra skolen, mens andre har noen år med relevant arbeidserfaring.
Så klart! Men vi ønsker å møte deg personlig for å virkelig bli kjent med deg. Så for å komme videre i rekrutteringsprosessen må du ha muligheten til å besøke et av våre kontorer for intervjuer. Kanskje vi tar en “fika” klokka tre?
Du starter med en seks måneders prøveperiode hvor du er ansatt på heltid, og som vil gå over i fast ansettelse etter prøveperioden. Kvalifiseringen har vi allerede gjort før du starter!
Ja! Du må enten være flytende i svensk, dansk, norsk eller finsk (avhengig av hvor du ønsker å jobbe), og du må også mestre engelsk.
Vi er et selskap i sterk vekst. Det betyr at du har store muligheter til å vokse sammen med oss. Vi driver denne bedriften sammen!
Som trainee er det viktigste din personlige utvikling. Dette betyr at du vil bli tildelt store utfordringer, men det er OK å feile en gang i blant så lenge du lærer noe av det. Du er en like viktig del av selskapet som alle andre!
Vår innstilling er at “hvis vi finner en stjerne, så ansetter vi”. Når det er sagt, har vi aldri hatt luksusen av å finne for mange. Vi vokser raskt og trenger å ansette omtrent 35 personer i 2016 (inkludert 25 for vårt trainee program). Så, bare søk. Vi ser frem til å motta din søknad!
Certifierat traineeprogram - Traineeguiden
”Vårt Nordic Traine Program tilbyr nyutdannede en bratt læringskurve, kombinert med mye ansvar fra starten. Vi anser trainee programmet for å være en av våre viktigste strategiske prosesser. For å fortsette den sterke veksten vi har, og for å etablere oss som markedsleder, ikke bare i Sverige men i hele Norden, må vi bygge en organisasjon for fremtiden. Som en trainee er du sikret en unik start i din karrière. Vi treger personer som tørr å tenke på nye måter, som liker store utfordringer og som har et stort engasjement.”
Erik Syrén, administrerende direktør hos Lundalogik

Hva venter du på?

Siste dag å søke er 28 februar 2017.

Søk på trainee programmet nå!